Το ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την Μπότεβ Πλόβτιβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο διεθνής μας, που αγωνίζεται στη Λουντογκόρετς, γνωρίζει καλά την Μπότεβ, αφού την «πλήγωσε» (και αυτή) στον δρόμο για το πρωτάθλημα και τη θέση του 1ου σκόρερ τη λήξασα σεζόν.
Ο 29χρονος στράικερ, τόνισε πως ναι μεν είναι μια καλή ομάδα, ωστόσο όλα εξαρτώνται από τα πόδια του ΑΠΟΕΛ και σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι γαλαζοκίτρινοι.
Αναλυτικά:
«Έχουν καλούς και δυνατούς παίκτες. Είναι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα στη Βουλγαρία και συγκαταλέγεται στο «Big-6». Η έδρα της δεν αποτελεί φόβητρο, ούτε… κάστρο. Έχει ένθερμους οπαδούς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους πορτοκαλί και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΓΣΠ. Υπάρχουν ένας με δύο παίκτες κλειδιά που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Παρόλα αυτά, πιστεύω πως αν το ΑΠΟΕΛ είναι σοβαρό θα πάρει την πρόκριση. Όλα εξαρτώνται από τα πόδια των γαλαζοκιτρίνων και σε τι κατάσταση θα βρεθούν. Αν είναι στα καλά τους, τότε δεν νομίζω να έχουν την οποιοδήποτε… περιπέτεια και θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Θράσος Δημητρίου