Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υφιστάμενη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ανόρθωση. Αυτό το «δεν δέχομαι καμία αλλαγή» του Τιμούρ Κετσπάγια και το «εσένα σε θέλουμε, αλλά με άλλους συνεργάτες» του… διδύμου διοίκησης-Λάρκου, δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Πιθανότατα τη Δευτέρα, οι δύο πλευρές θα συναντηθούν για να τα πουν για τρίτη φορά. Αυτή θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι και η τελευταία. Δόθηκε χρόνος αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως πλέον είναι απαραίτητο να μπει ένα τέλος σ’ αυτή την ιστορία.
Αν όντως επιθυμούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τότε η κάθε πλευρά θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της. Διοίκηση-Λάρκου μπορούν να προτείνουν τη λύση όπως διατηρηθούν κάποιοι συνεργάτες του Κετσπάγια στο πλευρό του προσθέτοντας κάποιους άλλους που θα βοηθήσουν σε συγκεκριμένους τομείς όπου θεωρούν ότι χρήζουν βελτίωσης, ο Γεωργιανός τεχνικός από τη μεριά του να αποδεχθεί κάποιες αλλαγές στο προπονητικό τιμ, κρατώντας μερικούς συνεργάτες του στο πλευρό του, αποδεχόμενος την προσθήκη κάποιων άλλων.
Εάν δεν βρεθεί η χρυσή τομή στο… προπονητικό, τότε θα πρέπει να βρεθεί στο οικονομικό. Ο νοών νοείτο. Είναι λοιπόν η ώρα για καθαρές εξηγήσεις και σταράτες κουβέντες στην Ανόρθωση.

Ανδρέας Βεντούρης