Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΠΟΕΛ το απόγευμα της Παρασκευής, ξεκαθάρισε πως στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να πορευτούν με 17 ποδοσφαιριστές του Καταλόγου Α’ στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και ακολούθως να… πέσουν στους 15 στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν κάθε ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο για να έχουν καλύτερη προοπτική στα πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ευρώπη.
Τη δεδομένη στιγμή, 11 ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο και έχουν θέση στον Κατάλογο Α’. Πρόκειται για τους: Σκουφέτ, Τσεπάκ, Σαμπάλα, Σόουζα, Νταουσβίλι, Ντάλσιο, Ντογκαλά, Ντανίλο, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Μάγκλιτσα. Άλλοι τρεις είναι προ των πυλών: Σαρφό, Μπέλετς, Κρέσπο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι λόγω των διαφορετικών δεδομένων στους κανονισμούς που ισχύουν σε ΚΟΠ και UEFA, οι Εφραίμ, Έσελινγκ, Ντιαβαρά και Ντίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίρνουν θέση στον Κατάλογο Α’, όχι όμως στην Κύπρο…
Θυμίζουμε ότι αποχώρησαν από την ομάδα οι Πέδρο, Βινίσιους, Σάβιτς, Ντε Βινσέντι, Νατέλ, Σάντος και Λουντέμο με την ιδιαιτερότητα ότι οι δύο τελευταίοι ήταν εκτός ρόστερ από τον περασμένο Ιανουάριο λόγω των τραυματισμών τους.
Στην ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ξεκαθαρίστηκε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο θα παρουσιαστούν στην προετοιμασία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν αποχωρήσεις ανά πάσα στιγμή…