Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.
Για τα μεταγραφικά:
«Όταν θα έρθει η ώρα και έχουμε ειδήσεις προς ανακοίνωση θα τις ανακοινώσουμε. Ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε. Κάποιες προσθήκες θέλουν υπομονή, πίστη χρόνο αλλά και τύχη».
Για τον Σάσα; «Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Δεν αλλάζει η τακτική. Λάβαμε απόφαση συλλογικά να κρατήσουμε μακριά από την δημοσιότητα τα μεταγραφικά. Απαγορεύεται να ασχοληθούμε δημοσίως με οποιοδήποτε μεταγραφικό ζήτημα».
Στην Ελλάδα γράφουν ότι θα μείνει ελεύθερος ο Σάσα: Και τον Κρέσπο τον είχαν κλειστό στον Απόλλωνα, εμείς δεν ξέραμε τίποτα και πήγε στο ΑΠΟΕΛ».
Ορίστηκε και ο παιχνίδι του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια: «Είναι ενδιάμεσα των παιχνιδιών μας στην Ευρώπη και θα είναι ένα πολύ καλό τεστ».
Πότε θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις στο θέμα ενίσχυσης; «Θέλουμε το μεγαλύτερο κομμάτι του προγραμματισμού να το υλοποιήσουμε πριν την αναχώρηση για την Αυστρία 16 Ιουλίου και μετά θα δούμε και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις».
Για το γήπεδο. Τελικά θα καθυστερήσει; «Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το γήπεδο θα παραδοθεί στην ώρα του, τέλος Αυγούστου. Αλλάζουν χλοοτάπητα παραμονές τελικού του Champions League και παίζουν τον τελικό. Κρατάτε λίγο πισινή. Σήμερα που επισκεφθήκαμε το γήπεδο, προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Δεν είμαι υπεύθυνος του έργου για να ας εγγυηθώ πότε θα παραδοθεί, σας μεταφέρω τις διαβεβαιώσεις που παίρνει ο Απόλλωνας».
Περιμένετε κι εσείς τα νεότερα για να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας;  «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης καθισμάτων για να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα με τα κομμάτια κάθε εξέδρας για α διατεθούν ηλεκτρονικά τα εισιτήρια. Ο Χριστόφορος Ματθαίου ανέλαβε το κομμάτι αυτό και περιμένουμε να τοποθετηθούν τα καθίσματα».
Για την εισήγηση του προέδρου της ΚΟΠ ότι θα έρθουν ξένοι διαιτητές: «Ο Απόλλωνας έχει πάγια θέση όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Εάν και εφοσον ο κ. Κούμας υλοποιήσει αυτή την εισήγηση θα θέσει τις βάσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις μακριά από αμφισβήτηση και προκατάληψη. Αυτές είναι ριζικές αλλαγές με τις οποίες ο πρόεδρος της ΚΟΠ θα κερδίσει το φίλαθλο κοινό. Είναι μια κίνηση που δείχνει προθέσεις. Βάζει πίεση και στους Κύπριους διαιτητές για να είναι πιο προσεκτικοί».
Για την παραμονή του Μάζιτς: «Είναι μέρος του παιχνιδιού. Μακάρι να βελτιώσει την κατάσταση και θα του πούμε μπράβο».