Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται τα playoffs της Ευρωλίγκας, καθώς η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Μονακό στην Πόλη (20:45) για το Game 3 της μεταξύ τους σειράς.
Μετά τα δύο παιχνίδια στο Μόντε Κάρλο, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πήρε το προβάδισμα, αφού κατάφερε να κάνει μπρέικ στο πρώτο παιχνίδι με σκορ 95-91 στην παράταση. Οι Μονεγάσκοι απάντησαν στο οριακό δεύτερο ματς ισοφαρίζοντας σε 1-1 με σκορ 93-88, ωστόσο οι Τούρκοι έχουν τώρα δύο εντός έδρας ματς και την ευκαιρία να εξασφαλίσουν στο «σπίτι» τους εισιτήριο για το Final Four.
Όσον αφορά τα αγωνιστικά των δύο ομάδων, για τη Φενέρ είναι αμφίβολος ο Σερτάτς Σανλί, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Game 2, αλλά και ο Τζόναθαν Μότλεϊ, που δεν έπαιξε στις δύο πρώτες αναμετρήσεις. Από πλευράς Μονακό, πιθανότατα εκτός θα μείνει ο Τζον Μπράουν, που επίσης χτύπησε στο προηγούμενο ματς.
Υπενθυμίζουμε πως ο νικητής της σειράς αυτής, θα αντιμετωπίσει στο Final Four του Βερολίνου όποιον προκριθεί από το ζευγάρι του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To πρόγραμμα της σειράς:
Game 1: Μονακό – Φενέρμπαχτσε 91-95 (παρ.)
Game 2: Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88
Game 3: Φενέρμπαχτσε – Μονακό (1/5, 20:45)
Game 4: Φενέρμπαχτσε – Μονακό (3/5, 20:45)
Game 5: Μονακό – Φενέρμπαχτσε (8/5-αν χρειαστεί)