Ο Χρήστος Πουλλαΐδης θα πάρει κι επισήμως την σκυτάλη από τον Ευγένιο Χαμπουλλά, στη σημερινή (17:30) γενική εκλογική συνέλευση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», αναλαμβάνοντας την προεδρία της εταιρείας της Ανόρθωσης.
Ο μεγαλομέτοχος θα παρουσιάσει τους νέους του συνεργάτες στα διοίκηση, αφού είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα. Θα ανακοινώσει τις ενέργειες που προέβη μέχρι τώρα, όπως την πρόσληψη του Νεόφυτου Λάρκου στη θέση του αθλητικού διευθυντή και του Σάββα Δαμιανού ως υπεύθυνο σκάουτινγκ.
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πλάνο που θα παρουσιάσει ο κ. Πουλλαΐδης, για το οικονομικό και βεβαίως το αγωνιστικό κομμάτι για τα επόμενα χρόνια. Την ίδια ώρα ωστόσο, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τοποθετήσεις στις οποίες θα προβεί ο απερχόμενος πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς…
Να αναφέρουμε ότι πλην την εκλογή των μελών της νέας διοίκησης, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει και την παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων για το 2021 μαζί με την έκθεση των ελεγκτών της εταιρείας, τον απολογισμό του δ.σ, τον διορισμό ελεγκτών της εταιρείας κι εξουσιοδότηση της διοίκησης για καθορισμό της αμοιβής τους, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία μπορεί να διεξαχθεί σε ετήσια γενική συνέλευση.

Ανδρέας Βεντούρης