Η παραμονή του Ισάμ Τσεπάκ όπως και του Φακούντο Σαμπάλα στα δύο αμυντικά άκρα φτιάχνει μία βάση για το ρόστερ της νέας σεζόν παρόλο ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα καλύτερες επιλογές, ειδικά δεξιά αν αναλογιστεί κάποιος, ότι ο Τσεπάκ, ήταν στην περσινή σεζόν…ρεζέρβα.
Στην άμυνα είναι ο Καρώ, ο Έσελινγκ και ο Πολυκάρπου και θα έρθουν ακόμα δύο παίκτες. Ο ένας αναμένεται να είναι η ηγετική μορφή και η διοίκηση ενδεχομένως να δώσει ένα καλό συμβόλαιο, αφού κρίνεται κάτι παραπάνω από αναγκαία η αναβάθμιση της άμυνας, μετά τα όσα αρνητικά, έβγαλε πέρσι σε όλη τη σεζόν.
Δεν αποκλείεται να είναι βασική επιλογή ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με πολύ βαρύ βιογραφικό και με τη θητεία του στον ΠΑΟΚ από το 2016-2022 με γεμάτες μάλιστα σεζόν.
Συζητείται όμως η ηλικία του Ισπανού αφού έκλεισε τα 35 του χρόνια, όμως δεν παύει από το να είναι παίκτης-ηγέτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, στην περσινή προβληματική αμυντική γραμμή.
Στο…περίμενε και η περίπτωση του τερματοφύλακα. Θα φύγει και πως θα φύγει ο Σκουφέτ για να έρθει ο Μπέλετς;
Ο Ιταλός ψάχνει να βρει ομάδα, όμως δεν ενημέρωσε ακόμα αν κατάφερε να βρει το συμβόλαιο που θέλει για να βάλει υπογραφή και…να τον ξεφορτωθεί το ΑΠΟΕΛ, ώστε να ανοίξει η πόρτα για την επιστροφή του Σλοβένου στον Αρχάγγελο.