Σε μεταγραφή «από το πάνω ράφι» προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα, αφού αυτό συμπεραίνεται από το βιογραφικό του και όσα έχει πετύχει. Ο λόγος Ζόρζ Μαντγιέκ. Πρόκειται για 33χρονο (9-12-1988) ανασταλτικό μέσο, από το Καμερούν που έχει υψηλές παραστάσεις σε μερικά από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου όπως η Μπουντσελίγκα (Γερμανία), η Λιγκ 1 (Γαλλία), αλλά και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διεθνής με τη χώρα του, κατέκτησε και Κόπα Άφρικα το 2017!Από τον Ιούλιο του 2007 ο Μάντζεκ, άφησε την πατρίδα του για τη Γερμανία και τη Στουγκάρδη, όμως δόθηκε δανεικός στην Καϊζεσλάουτερν, στη β’ κατηγορία, μετρώντας 10 συμμετοχές. Την επόμενη σεζόν, είχε μια γεμάτη χρονιά με τη Στουγκάρδη, καταγράφοντας 39 παρουσίες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, όμως και πάλι, το 2009-10 επέστρεψε στη 2η κατηγορία και την Καϊζεσλάουτερν. Εκεί το κοντέρ σταμάτησε στις 34 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πριν να πάρει μεταγραφή στη Γαλλική Ρενς, με 1.2 εκ. ευρώ.

Στη Ρενς, από το 2010 έως το 2012. Οι 40 του συμμετοχές σε τρεις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη), ανάγκασαν την Οσέρ να βγάλει από τα ταμεία της 1 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Με την Οσέρ αγωνίστηκε και στην Α’ και στη Β’ κατηγορία της Γαλλίας, μετρώντας 46 συμμετοχές. Τον Ιούλιο του 2013 μετακόμισε στην Τουρκία και την Καϊσέρι Ερτσίγεσπορ, όπου έμεινε μέχρι τον Αύγουστο του 2015, καταγράφοντας 37 παρουσίες.
Επόμενος σταθμός, η Μετς. Στη γαλλική ομάδα, έγραψε 58 εμφανίσεις και 3 γκολ, και τον Ιούλιο του 2017 έφυγε ως δανεικός για τη Σπάρτα Πράγας.
Πριν αποχωρήσει για την Τσεχία όμως, τον Φεβρουάριο του 2017, πέτυχε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του, αφού κατέκτησε με το Καμερούν το Κόπα Άφρικα, επικρατώντας με 2-1 της Αίγυπτου στον τελικό! Αγωνίστηκε μάλιστα, για μερικά λεπτά, καθώς πέρασε ως αλλαγή στο 90+4′.

Στη Σπάρτα Πράγας, έπαιξε συνολικά 34 ματς, αφού δόθηκε δανεικός σε Μετς (14 αναμετρήσεις) και Μακάμπι Χάιφα (36 εμφανίσεις-5 γκολ). Μετά πέρασε από το Βέλγιο για λογαριασμό της Βάσλαντ (16 ματς), ενώ τέλος, επέστρεψε στην Τουρκία για την Κοσαέλισπορ (30 εμφανίσεις).  
Ο Μαντγιέκ, εκτός από την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, με την Εθνική του έχει συμπληρώσει και 52 παρουσίες.  

Θράσος Δημητρίου