Δεν περνάει ποδοσφαιρική σεζόν και να μην αλλάξει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και τώρα, αφού μέχρι στιγμής, η περσινή ομάδα, μετρά 9 αποχωρήσεις και είναι θέμα χρόνου, ο αριθμός να γίνει διψήφιος.
Συγκεκριμένα, μέσω της επίσημης οδού, ανακοινώθηκε ότι τα συμβόλαια των ακόλουθων ποδοσφαιριστών, δεν θα ισχύσουν για τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά:
1.Πέδρο
2.Σάντος
3.Σάβιτς
4.Βινίσιους
5.Λουντέμο
6.Νατελ
7.Ντε Βινσέντι
8.Οκριασβίλι
9.Νεόφυτος Μιχαήλ
Θέμα χρόνου, είναι και η ανακοίνωση της αποχώρησης του Ντανίλο και κάποια στιγμή αυτό θα γίνει και με τον Σκουφέτ. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στην πορεία να προκύψουν και άλλες αποχωρήσεις που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Σε αντίθεση με τις πολλές αποχωρήσεις, δεν έχει ακόμα ενταθεί η μεταγραφική ενίσχυση που περιορίζεται επίσημα σε δύο παίκτες. Ο Ντάλσιο και ο Κρέσπο. Θα ακολουθήσει ο Μούγιανιτς και ο Μπέλετς και η προσοχή επικεντρώνεται στον τελικό αριθμό των νέων παικτών που ενδεχομένως να…ισοφαρίσει αυτών που έφυγαν και θα φύγουν.
Ανακατατάξεις προκύπτουν  και στον κατάλογο Α με το σκηνικό σήμερα να έχει ως ακολούθως:
1.Σκουφέτ
2.Τσεπάκ
3.Σαμπάλα
4.Κρέσπο
5.Νταουσβίλι
6.Σόουζα
7.Σαρφό
8.Ντάλσιο
9. Ντανίλο
10.Μάγκλιτσα
11.Ντογκαλά
12.Κβιλιτάια
Η αποχώρηση του Οκριασβίλι, απελευθέρωσε ακόμα μία θέση Α και η αναμενόμενη αποχώρηση του Ντανίλο, θα είναι ότι καλύτερο για να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες πλην βέβαια αυτή του Μπέλετς.
Όταν φύγει ο Ντανίλο ακόμα και με την ενσωμάτωση του Μπέλετς θα μπορεί η ομάδα να κάνει ακόμα τρεις μεταγραφές σε θέσεις που χρειάζεται η ομάδα και συγκεκριμένα να έρθει ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός, ένας ακραίος αμυντικός και ένας ακραίος επιθετικός αφού εκεί προκύπτει διπλή αποχώρηση με Νατέλ και Οκριασβίλι.