Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλων, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα, στο Super Sport FM 104.0.
Αναλυτικά:

Αρχικά: «Στον Απόλλων επικρατεί ησυχία μέχρι να έρθουν οι ανακοινώσεις για το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Κάτι ανακοινώσιμο δεν υπάρχει ακόμα. Υπομονή. Να περιμένετε νεότερα μετά τα μέσα του Ιούνη».

Για τον Νατέλ: «Όχι, δεν μας ενδιαφέρει ο Νατέλ».

Για τον Φάνο Κατελάρη: «Η μπάλα είναι στη μέση. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Απόλλων παρουσίασε μια πρόταση που είναι αξιοπρόσεχτη. Ο Φάνος το σκέφτεται. Έπαιξε καλά στον Απόλλων και έδωσε πολλά. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή του και περιμένουμε».

Για τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές: «Ο Απόλλων είναι πρωταθλητής και είναι η ομάδα που θα θέσει τους δικούς της όρους χωρίς καμία συζήτηση για διαπραγμάτευση. Πάμε για στοχευμένες κινήσεις και παίκτες που θα έρθουν για να μας βοηθήσουν. Είναι το τι χρειάζεται η ομάδα και ο προπονητής. Δεν είναι πάνω μου. Ο κ. Κονναφής μαζί με τον κ. Τσόρνιγκερ έχουν καθημερινά επαφή. Γνωρίζουμε το πλάνο, γνωρίζουμε τι πρέπει να πράξουμε και θα πρέπει να κάνουμε ένα διαφορετικό σχεδιασμό με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν έχουμε την πίεση που είχαμε τα άλλα χρόνια, αλλά χρειάζεται υπομονή».

Για το πως θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι: «Γνωρίζουμε ακριβώς πως θα κινηθούμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Ο Απόλλων, όπως είπα και πριν δεν θα μπούμε σε συζητήσεις πλειστηριασμού. Όσοι θέλουν να αγωνιστούν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τότε θα δεχθούν, αν θέλουν να μπουν σε συζήτηση πλειστηριασμού, μπορούν να αποχωρήσουν».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Γίνεται σημαντική προσπάθειες τις τελευταίες βδομάδες. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για να προχωρήσουμε με τα εισιτήρια διαρκείας, περιμένουμε και την ταξιθέτηση του νέου γηπέδου για να προχωρήσουμε και εμείς στα επόμενα βήματα. Ο στόχος μας είναι οι 5 χιλιάδες».

Για το αν τους ενδιαφέρει ο Άλεξ Γκόγκιτς: «Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία να σχολιάσω ονόματα».