Άφησε ξεκάθαρες αιχμές κατά της ΚΟΠ ο Εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, κάνοντας λόγο για διαμάχες στο εσωτερικό της ομοσπονδίας και παρεμβάσεις!
«Τι να πω… Ότι είμαστε απογοητευμένοι; Μία από τα ίδια. Δεν είδαμε να έχει αλλάξει κάτι. Το ποδόσφαιρο στο τέλος της ημέρας, είναι… μαθηματικά. Όταν σε τόσους αγώνες έχεις δύο νίκες…
Αν πηγαίναμε χωρίς προπονητή, θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Χειρότερα πάντως δεν θα είχαμε! Είναι τραγική η κατάσταση. Υπάρχει υλικό. Μετά τον Πάμπο Χριστοδούλου, είμαστε πιο κάτω κι από τον πάτο.
Υπάρχει μια τεράστια διαμάχη στα εσωτερικά της ομοσπονδίας, υπάρχουν παρεμβάσεις για το τι πρέπει να γίνεται στις Εθνικές ομάδες και γι’ αυτό υπάρχει αυτό το μπάχαλο. Όχι μόνο στην Ανδρών, αλλά σε όλα τα επίπεδα στις Εθνικές. Γίνεται να πάει ομοσπονδιακός προπονητής με 800-900 ευρώ, χωρίς κοινωνικές ασφαλίσεις; Περιμένουμε αποτελέσματα με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας; Δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε αποτελέσματα. Αν ο κ.Κωστένογλου δεν πιστεύει στους παίκτες μας, δεν υπάρχει λόγος να μένει.
Παλιά μπορεί να μην κερδίζαμε, αλλά δεινοπαθούσαν ακόμη και πρωταθλήτριες Ευρώπης. Εδώ παίζουμε με την κωλοπετινίτσα και κάνουν περίπατο. Να μας πει ο Κωστένογλου γιατί έπαιξε στα στόπερ με μέσους και δεν κάλεσε τον Στέλιο Ανδρέου. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν παρεμβάσεις. Διώξαμε τον κόσμο. Μα ποια ομάδα που μας ενώνει; Ήταν η ομάδα που μας ενώνει.
Πάμε στην Αρένα και παίρνουμε 2500 κόσμο με δωρεάν εισιτήρια. Θα αφήσουμε δυο ανθρώπους να καταστρέψουν το κυπριακό ποδόσφαιρο, αυτοί που παίρνουν μονομερώς τις αποφάσεις στην ΚΟΠ. Πρέπει να γίνει εκκαθάριση σε όλα τα επίπεδα. Όχι με κουμπαροδουλειές και χάρες»!