Το MLS παρουσίασε το νέο μεγάλο του αστέρι! Στα 14 χρόνια του, ο Κάβαν Σάλιβαν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον και μάλιστα, με αποδοχές ρεκόρ! Πώς «εμπλέκεται» η Μάντσεστερ Σίτι και ποιος είναι το Νο.1 αντι-παράδειγμα για την καριέρα του;

Το διαδίκτυο και τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, έχουν πάρει «φωτιά» το μεσημέρι της Πέμπτης (09/05). Ο λόγος; Ένας 14χρονος, ονόματι Κάβαν Σάλιβαν!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον, το οποίο, μάλιστα, είναι το ακριβότερο όλων των εποχών, στην κατηγορία «Homegrown», δηλαδή σε αυτά που προσφέρονται σε παίκτες που αποτελούν «προϊόντα» των ακαδημιών της εκάστοστε ομάδας του MLS.

Όπως τονίζει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σάλιβαν έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον «γιγάντων» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά το μέλλον του, φέρεται να βρίσκεται στη Μάντσεστερ Σίτι!

«Μόλις γίνει 18 ετών, δηλαδή το 2027, θα ενταχθεί στο ρόστερ της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Παράλληλα, εφόσον κάνει ντεμπούτο στο επόμενο ματς της Φιλαδέλφεια, στις 29 Ιουλίου, θα γίνει ο νεαρότερος που κάνει κάτι τέτοιο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά στις επαγγελματικές κατηγορίες, όλων των αθλημάτων στις ΗΠΑ.

Προφανώς, οι προσδοκίες από αυτόν είναι τεράστιες και αν υπάρχει κάποιο «αντι-παράδειγμα» για την καριέρα του, είναι ο γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Άρη, αλλά και από τις επιδόσεις του στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών, Football ManagerΦρέντι Αντού.

Άλλωστε, και ο Αντού σε ηλικία 14 ετών και 306 ημερών έκανε ντεμπούτο με τη DC United και παρότι αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες, όπως οι Μονακό και Μπενφίκα, ποτέ δεν έπιασε τα στάνταρ που μπορούσε, βάσει του ταλέντου του.