Ο Απόλλωνας απέκτησε για την μεσαία του γραμμή έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό που κατά καιρούς κέντρισε το ενδιαφέρον ομάδων από πολύ μεγαλύτερα πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την μεταγραφή στην Σάντερλαντ.
Διαθέτει εξαιρετικά στοιχεία με βάση την πορεία του, αλλά του λείπει ένα πολύ σημαντικό το οποίο καλείται να βρει στον Απόλλωνα και να βοηθήσει ακόμα περισσότερο.
Αυτό έχει να κάνει με την σταθερότητα, την οποία αν είχε μέχρι τώρα με βάση την ποιότητα του δεν θα… γύριζε να δει το Κυπριακό πρωτάθλημα.
Καλείται λοιπόν για αρχή ενόψει και της νέας χρονιάς, να «κολλήσει» δέυτερη καλή σεζόν, πράγμα που δεν το πέτυχε ποτέ στην καριέρα του.
Το 2015-2016 έκανε εξαιρετική σεζόν στην Τσάρλντον με 25 συμμετοχές αλλά η επόμενη δεν ήταν καλή με την φανέλα της Σταμπάεκ.
Το 2018-2019 έβγαζε μάτια με την φανέλα της Λανς καταγράφοντας 29 συμμετοχές αλλά στις επόμενες τρεις σεζόν κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά.
Τώρα προέρχεται από την κορυφαία ίσως σεζόν της καριέρας του με 26 συμμετοχές και δύο γκολ με την φανέλα της Γκινγκάμπ και θέλει να κάνει κάτι ανάλογο ή και καλύτερο με την φανέλα του Απόλλωνα για να σπάσει το σερί-στατιστικό που τον συνοδεύει.