Ο Μουρτάζ Νταουσβίλι ήταν εκ των πρωταγωνιστών στις σημερινές φωτογραφίες που ανέβασε το ΑΠΟΕΛ από τις εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.
Ο Γεωργιανός μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και χρειάστηκε να τον βάλει και το χειρουργείο θέλει να επιστρέψει πιο δυνατός και να δώσει περισσότερες βοήθειες στους «γαλαζοκίτρινους» ενόψει και της νέας χρονιάς.

Για την ώρα τα πράγματα για τον «Μπούμπα» πάνε βάση προγράμματος. Πρόλαβε και βρέθηκε στον πάγκο στα τελευταία τρία ματς με Απόλλωνα, Ανόρθωση και Πάφος FC, μπαίνει φουλ στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Πιθανότατα αυτό θα γίνει στις 20 Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι με την Μπότεβ για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.
Στις 14 Φεβρουαρίου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 1-0 επί της ΑΕΚ. Στις 16 Μαρτίου μπήκε στο χειρουργείο προς αποκατάσταση του προβλήματος, 8 Μαίου επέστρεψε στην αποστολή στο ματς με τον Απόλλωνα και φουλάρει για να επιστρέψει στο ματς της 20ης Ιουλίου στην Σόφια.