Την άποψή του για την Εθνική κατέθεσε στον Super Sport FM 104.0 ο Τάκης Αντωνίου, υποστηρίζοντας ότι η τακτική του Νίκου Κωστένογλου είναι λανθασμένη.
«Είναι προβληματισμός ο τρόπος παιχνιδιού μας. Δεν έχει τους παίκτες να ανταποκριθεί στο σύστημα με τριάδα στην άμυνα. Δεν έχουν την κατάλληλη παιδεία οι παίκτες μας, κανένας από τους τρεις που αγωνίστηκαν στην άμυνα δεν είναι καθαρά αμυντικοί. Ο Γκόγκιτς είναι μέσος, τον Χάμπο δεν θα τον έβαζα ποτέ μου στην άμυνα. Αδικείται όταν αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει τρομερά προσόντα ως μέσος. Ούτε ο Παναγιώτου είναι ο κλασσικός παίκτης. Για μένα είναι θέμα εκπαίδευσης, παραστάσεων, εμπειριών. Πρέπει να ξέρουν καλά τις θέσεις για να παίξεις με τριάδα.
Υστερούμε επίσης στο κέντρο, οι Αρτυματάς και Κάστανος δεν είναι και οι πιο γρήγοροι. Να πω ακόμη ένα λόγο γιατί πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Το ταλέντο που έχουμε μεσοεπιθετικά, είναι πιο ψηλό από το ταλέντο που έχουμε αμυντικά», είπε για το σύστημα και πρόσθεσε για τη μη αντίδραση από τον Κωστένογλου όταν το Κόσοβο μας πίεζε ασφυκτικά: «Αν ήταν μπάσκετ, θα έπρεπε να πιάσει τάιμ άουτ! Θα έπρεπε να κάνει αλλαγές».