Το ραντεβού Κετσπάγια-Λάρκου την Τετάρτη επιβεβαιώνει τα σενάρια που σαν ιστοσελίδα, έχουμε προβλέψει τις τελευταίες μέρες.
Παρά το γεγονός, ότι γίνεται προσπάθεια να μην διαρρεύσει οτιδήποτε, εντούτοις οι πληροφορίες μας που είναι έγκυρες, προβλέπουν καταιγιστικές εξελίξεις που ενδεχομένως να φέρουν τεράστιες αλλαγές στα ενδότερα της Ανόρθωσης.
Συγκεκριμένα, προτάθηκε στον Κετσπάγια, όπως διαμορφωθεί νέα προπονητική ομάδα με αυτόν επικεφαλής. Να δεχτεί δηλαδή να αλλάξουν σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του!
Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα λένε ότι η εισήγηση στον Τιμούρ, είναι να αποφασίσει όσο πιο σύντομα γίνεται, ούτως ώστε, η ομάδα να στελεχωθεί με το νέο της τιμ και να αρχίσει παράλληλα η στελέχωση του ρόστερ.
Εναπόκειται πλέον στον Κετσπάγια να αποφασίσει, αν θα δεχθεί ή όχι τη νέα τάξη πραγμάτων με δύο επιλογές ενώπιον του. Είτε δέχεται και συνεχίζει να είναι αυτός στον πάγκο είτε επιμένει στη διατήρηση των γνωστών του συνεργατών.
Θυμίζουμε ότι ο Τιμούρ και το γνωστό προπονητικό επιτελείο, είναι δεσμευμένο με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23 αλλά η διοίκηση Πουλλαίδη, από την στιγμή που η νέα τάξη πράγματων το θεωρεί αναγκαίο να γίνει, ενδεχομένως να μπει στη διαδικασία της αποζημίωσης, αυτών που θα φύγουν!