Οι επαφές της Ανόρθωσης με τον Πορτογάλο Έλντερ Φερέιρα είναι προχωρημένες και μάλιστα σε καλό δρόμο, με την «Κυρία» να ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή μεταγραφή σύμφωνα και με τις συστάσεις από την Πορτογαλία.
Πάντως αν προσπαθούσε είτε η Ανόρθωση, είτε κάποια άλλη Κυπριακή ομάδα να τον φέρει πριν από έναν ή ενάμιση χρόνο… ούτε που θα καθόταν στο τραπέζι για να μιλήσει.
Αυτό γιατί τότε περί τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 2021 έφτασε στο pick της απόδοσης και της αξίας του.
Πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν στην καριέρα του (2020-2021) με 33 συμμετοχές και 4 γκολ, η αξία του ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο. Συγκεκριμένα έφτασε το ενάμιση εκατομμύριο και τότε ενδιαφέρθηκαν ακόμα και μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας για να τον κάνουν δικό τους.
Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έκρινε καλύτερο να μείνει για ακόμα μια σεζόν στην Πάσος Φερέιρα η οποία όμως δεν ήταν ανάλογη με αυτήν που προηγήθηκε. Ήταν μεν καλή αλλά όχι εντυπωσιακή.
Η αξία του έπεσε στις 750 χιλιάδες ευρώ.
Αυτή την φορά φαίνεται ότι όχι μόνο αποφάσισε να αφήσει την Πάσος Φερέιρα αλλά και την πατρίδα του για μια νέα πρόκληση και αυτή όλα δείχνουν ότι θα είναι η Ανόρθωση.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/06/26/elnter-fereira-gia-anorthosi-to-viografiko-toy/