Σε ρυθμούς τελικού Champions League κινείται το Παρίσι, το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ (28/5 – 22:00) στο «Stade De France» που θα κρίνει και τον πρωταθλητή Ευρώπης για την φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. To SDNA βρίσκεται εκεί…
Όπως φαίνεται και στο υλικό παρακάτω, οι δρόμοι της Πόλης του φωτός έχουν γεμίσει από φίλους των δύο αποψινών «μονομάχων», ενώ έχουν στηθεί και ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια ώστε να ψυχαγωγηθούν όσοι βρεθούν στην Γαλλία για τον μεγάλο τελικό, όπως και μία μπουτίκ για αγορά προϊόντων της τόσο της ισπανικής, όσο και της αγγλικής ομάδας.
Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι τόσο της Ρεάλ αλλά και της Λίβερπουλ έχουν ήδη ξεκινήσει τα… προεόρτια για το ματς, με συνθήματα και μπύρες, με την UEFA να δίνει έναν διαφορετικό τόνο πριν από την σέντρα.
Τα βλέμματα όλων, έχει κλέψει η κούπα με τα μεγάλα… αυτιά, η οποία θα αποτελέσει στη βραδινή αναμέτρηση το μήλο της Έριδας, καθώς οι ομάδες των Κλοπ και Αντσελότι θα τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν.
Δείτε εικόνες και video