Η Πάφος FC ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ντάρκο Μίλανιτς, και ο Σλοβένος, γίνεται ο 13ος  τη φετινή σεζόν που αποχωρεί από πάγκο κυπριακής ομάδας.
Ολυμπιακός, Δόξα και Εθνικός Άχνας άλλαξα από τρεις προπονητές και έχουν την… πρωτιά στη σχετική λίστα.
Oι μόνες ομάδες που δεν άλλαξαν προπονητή (ή προπονητές), είναι ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση. Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και Τιμούρ Κετσπάγια αντίστοιχα, βρίσκονται… στη θέση τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

A’ ΓΚΡΟΥΠ:
Απόλλωνας:
Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
ΑΠΟΕΛ: Τον Σάββα Πουρσαϊτίδη διαδέχθηκε ο Σοφρώνης Αυγουστή.
ΑΕΚ: Τον Nταβίντ Καταλά διαδέχθηκε ο Νταβίντ Μπαντία.
Ανόρθωση: Τιμούρ Κετσπάγια.
Άρης: Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, αντικατέστησε τον Λιάσο Λουκά.
Πάφος FC: Ο Ντάρκο Μίλανιτς δεν συνεχίζει στην ομάδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του.

Β’ ΓΚΡΟΥΠ:

Ομόνοια Ο Νιλ Λένον διαδέχθηκε τον Χένινγκ Μπεργκ.
ΑΕΛ: Ο Σάββας Παντελίδης αντικατέστησε τον Ντούσαν Κέρκεζ.
Ολυμπιακός: Ξεκίνησε με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο, αλλά, τον διαδέχθηκε ο Αλκαράαθ. Ο Ισπανός δεν… άντεξε και πολύ με τον Νεντίμ Τούτιτς να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των μαυροπρασίνων.
Δόξα: Η χρονιά βρήκε τον Κώστα Σακκά να έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, ενώ στη συνέχεια τον διαδέχθηκε ο Ηλίας Χαραλάμπους, με τον Νίκο Ανδρονίκου, να παίρνει τη θέση του τελευταίου.
Εθνικός Άχνας: Η έναρξη της χρονιάς βρήκε τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο. Ο Νταβίντ Μπαντία τον διαδέχθηκε, όμως έφυγε για να πάει στην ΑΕΚ και τη θέση του πήρε ο Αντρέι Ράζντραχ.
ΠΑΕΕΚ: Ο Κυριάκος Προκοπίου ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού προπονητή μετά το φιλικό διαζύγιο της ομάδας, με τον Μάκη Σεργίδη. Υπενθυμίζεται, πως τη νέα χρονιά, αυτός που θα αναλάβει να επαναφέρει την ΠΑΕΕΚ στην Α’ κατηγορία, είναι ο Χρύσης Μιχαήλ.

Θράσος Δημητρίου