Για την επόμενη μέρα στην ΑΕΛ και τον προγραμματισμό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λουτσιάνο Μπεμπέ.

Για το θέμα προπονητή: «Δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό. Μέχρι να υπογράψουμε δεν μπορούμε να πούμε ότι θα συνεχίσει ο κ. Παντελίδης. Προτιμούμε να είμαστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που δίνουμε προς τα έξω, από τη στιγμή που δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Είναι αλήθεια ότι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι είμαστε στην ίδια σελίδα. Είναι κάτι που όλοι θέλουμε. Να δώσουμε την ευκαιρία στον κ. Παντελίδη. Δεν έφτιαξε ο ίδιος την ομάδα και δεν θα ήταν δίκαιο να τον κρίνουμε αυστηρά. Θέλουμε να του δώσουμε μια ευκαιρία. Η επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερη, μπαίνουμε στο νέο γήπεδο, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις και θέλουμε να βάλουμε ξανά την ΑΕΛ στην ελίτ».

Αν θα γίνουν αλλαγές: «Έγινε μία συνάντηση. Είναι πολύ πρόωρο, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μιλήσουμε για μπάτζετ, είναι κάτι που θα συμβεί όπως και για το ποιοι παίκτες θα φύγουν ή θα έρθουν».

Για το μπάτζετ: «Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει. Προφανώς ξέρουμε ότι επενδύουν κι άλλες ομάδες, όπως η Πάφος FC αλλά ας μη ξεχνάμε ότι επενδύει εδώ και χρόνια όμως μόλις φέτος κατάφερε να μπει στην εξάδα. Θέλουμε να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και μεθοδολογία για να πετύχουμε αυτά που στοχεύουμε. Τα χρήματα δεν διασφαλίζουν την επιτυχία».

Αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Νταβόρ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει σε όλους στην ομάδα. Υπάρχει το πλάνο. Θέλουμε να τον κρατήσουμε».

Αν ισχύει η συμφωνία με τον Μακρή: «Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει. Είναι διεθνής, έχει αγωνιστεί ξανά εδώ και πήρε το κύπελλο. Δεν ξεχνάμε τι έχει κάνει. Αν έρθει, είναι ευπρόσδεκτος».

Αν το δεύτερο ραντεβού με Παντελίδη θα είναι αυτή τη βδομάδα: «Πιστεύω πως ναι, για να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα και να κινηθούμε με τα υπόλοιπα».