Το γκολ του Μπλαζ Βερχόβετς δεν είναι απλά σημαντικό, μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν ήταν καλή στο ματς με την Πάφος FC, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχε δημιουργία, έφτιαξε ελάχιστες ευκαιρίες. Ολοκλήρωσε το ματς με μόλις τέσσερεις τελικές προσπάθειες.
Ωστόσο, μόλις δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, κανείς δεν θα θυμάται την απόδοσή της σ’ αυτό το παιχνίδι. Σημασία έχει μόνο και μόνο που κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον είναι στο χέρι της να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Έχει αποκτήσει επίσης το δικαίωμα στην ελπίδα ακόμη και για τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνει να νικήσει το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μέχρι τότε βεβαίως, έχουμε (λίγο) καιρό. Σίγουρα ο Τιμούρ έχει αρκετά να βελτιώσει ενόψει αυτού του αγώνα, σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε η «κυρία» κόντρα στην Πάφος FC.
Η ουσία όμως είναι ότι αυτή η νίκη της δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσει περισσότερο… χρυσάφι σε σχέση με από ένα απλό ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Ανδρέας Βεντούρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/05/09/anorthosi-1-0-pafos-fc-stigmiotypa-2/

https://balla.com.cy/2022/05/09/anorthosi-1-0-pafos-fc-niki-eyropis-ki-elpidas-gia-tsampions-ligk-fotos/

https://balla.com.cy/2022/05/09/nikisame-idi-treis-fores-to-apoel/