Ο επιθετικός του Εθνικού, Μάριος Ηλία, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το χαμένο τελικό, αλλά και το μέλλον του.
Για το κύπελλο: «Χάσαμε το κύπελλο μέσα από τα χέρια μας. Παίζαμε για σχεδόν 120 λεπτά με παίκτη περισσότερο, είχαμε τον πλήρη έλεγχο και αν βάζαμε ένα γκολ θα παίρναμε το κύπελλο. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, ξέραμε ότι με τον Φαμπιάνο θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας».
Τι πήγε λάθος στο πρωτάθλημα; «Μπορείς να πεις ότι ήταν ο κακός προγραμματισμός. Δεν ξέρεις το καλοκαίρι τι θα κάνεις στην πορεία. Κάναμε κάποια άσχημα παιχνίδια και αυτό μας στοίχησε. Προς το τέλος, είχαμε στο μυαλό μας ότι θα πέσουμε και ότι θα πηγαίναμε για το κύπελλο. Αποκλείσαμε την ΑΕΚ και δεν κάναμε φάση με ΠΑΕΕΚ και Δόξα».
Για τη δική του εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα στον τελικό: «Όταν ο Φαμπιάνο απέκρουσε το πέναλτι του Ζάκπα, είδα ότι τα χέρια του πήγαν πέρα και από το δοκάρι. Σκέφτηκα πως σε όποια γωνία και αν το έκανα, αν την έβρισκε, θα το απέκρουε. Γι’  αυτό έκανα αυτή την εκτέλεση».
Για το μέλλον του: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Για να φύγω πρέπει να πληρώσει ομάδα».
Υπάρχει ενδιαφέρον; «Με αυτά ασχολείται ο μάνατζερ μου. Μου είπε ότι αν έχει κάτι θα μου πει».
Περίμενες κλήση από τον Νίκο Κωστένογλου: «Δεν περίμενα, γιατί δεν έκανα καλή χρονιά. Δεν έκανα τις εμφανίσεις για να δικαιούμουν κλήση στην Εθνική».