Γλίτωσε τα χειρότερα, αλλά… τρέχει για τον τελικό του Champions League ο Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος χαφ της Λίβερπουλ αποχώρησε τραυματίας από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα και οι άνθρωποι των «reds» είχαν μεγάλη ανησυχία.
Τελικά, ο Φαμπίνιο αποδείχτηκε πως έχει υποστεί διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι περίπου δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο 29χρονος μέσος θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με την Τσέλσι το Σάββατο και τα εναπομείναντα παιχνίδια της Λίβερπουλ στην Premier League εναντίον της Σαουθάμπτον και της Γουλβς.
Ο 28χρονος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας για τα διεθνή παιχνίδια του επόμενου μήνα, με τον Φαμπίνιο να στοχεύει ξεκάθαρα πλέον στο ματς που θα διεξαχθεί στο Παρίσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 Μαΐου. Αν προπονηθεί έστω και λίγες μέρες πριν το ματς, τότε οι πιθανότητές του για να συμμετάσχει στο μεγάλο ματς θα αυξηθούν.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ για τα χαφ έχει επίσης τους Τιάγκο Αλκάνταρα, Ναμπί Κεϊτά, Τζόρνταν Χέντερσον ως πρώτες επιλογές, αλλά και τους Μίλνερ, Κέρτις Τζόουνς.