Χειρουργήθηκε (ξανά) ο Ζράντι, έτοιμος το καλοκαίρι…  (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)
ΑΠΟΛΛΩΝ

Χειρουργήθηκε (ξανά) ο Ζράντι, έτοιμος το καλοκαίρι… (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

O Aπόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως ο Μπασέλ Ζράντι, χειρουργήθηκε για δεύτερη φορά στην περιοχή των κοιλιακών-προσαγωγών, έτσι ώστε να είναι έτοιμος ενόψει της προετοιμασίας που θα κάνει η ομάδα για τη νέα σεζόν. 
Αναλυτικά:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει ότι ο Bassel Jradi υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (02/05) σε προγραμματισμένη επέμβαση στους προσαγωγούς, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της θεραπευτικής αντιμετώπισης του χρόνιου προβλήματος στην περιοχή των κοιλιακών-προσαγωγών από το οποίο ταλαιπωρείτο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε η αποκατάσταση του προβλήματος στους κοιλιακούς στις 24/1/2022, με προοπτική να μπορεί ο παίκτης να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση, δεδομένου ότι η αποκατάσταση των κοιλιακών απαιτεί λιγότερο χρόνο. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατόν λόγω του τραυματισμού που προέκυψε στο γόνατο.
Ως εκ τούτου η δεύτερη επέμβαση, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρώτης, κρίθηκε αναγκαία όπως πραγματοποιηθεί άμεσα έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος ενόψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή ανάρρωση και ταχεία επάνοδο στην αγωνιστική δράση.
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού».

Related posts