Άλλη…  οδός δεν υπάρχει. Ούτε χρόνος. Στην Ανόρθωση είναι μεν απογοητευμένοι για το γεγονός πως η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ενάντια στον Άρη, μένοντας στην ισοπαλία, αλλά, πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αυτό που θέλουν στην «Κυρία» είναι να δουν απέναντι στην ΑΕΚ να βγάζουν την κατάλληλη αντίδραση. Γνωρίζουν ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία με την ισοπαλία στο Τσίρειο, όμως, πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να μην τους πάρει από κάτω. Ο στόχος της ομάδας της Αμμοχώστου πλέον είναι η 2η θέση, αφού όπως είπε και ο Τιμούρ Κετσπάγια, οι πιθανότητες για το πρωτάθλημα μειώθηκαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα, ωστόσο, η Ανόρθωση έχει ως στόχο να κερδίσει όλες τις εναπομείναντες αναμετρήσεις και στο τέλος θα κάνει τη… σούμα.
Σήμερα, Τρίτη (12/4), ο Τιμούρ Κετσπάγια έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από την Τετάρτη (13/4) ξεκινάει η προετοιμασία για την «Αρένα».
Ο Γεωργιανός τεχνικός θα στερηθεί μόνο των υπηρεσιών του Μάριου Αντωνιάδη για το επερχόμενο ντέρμπι. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, πλην συγκλονιστικού απρόοπτου πάντοτε.  Ο Πάουλους Αραγιούρι που έμεινε εκτός με τον Άρη λόγω ενοχλήσεων στη μέση, επέστρεψε και υπολογίζεται κανονικά.

Θράσος Δημητρίου