Μετά από μια εξαιρετική χρονιά για τον ίδιο στην α’ κατηγορία ήρθε ο υποβιβασμός με την Καρμιώτισσα. Είχε προτάσεις να μείνει στα μεγάλα σαλόνια αλλά η καλύτερη οικονομικά και όχι μόνο ήταν αυτή της ομάδας των Πολεμιδιών.
Δεν το σκέφτηκε καθόλου, αποδέχθηκε την πρόταση, έβαλε σαν στόχο να την ανεβάσει ξανά και φαίνεται ότι τα καταφέρνει.
Για τον Γιάννη Χατζηβασίλη ο λόγος ο οποίος κυριολεκτικά πήρε την ομάδα από το χέρι και την οδηγεί για τρίτη φορά στην ιστορία της στα… μεγάλα σαλόνια.
Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy για την εξαιρετική χρονιά που κάνει.
«Έθεσα σαν στόχο να επιστρέψω με την Καρμιώτισσα στην α’ κατηγορία και θεωρώ ότι εδώ που φτάσαμε μόνο με αυτοκτονία δεν θα τα καταφέρουμε και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Στην πορεία φαίνεται ότι μπορούμε να κυνηγήσουμε και το πρωτάθλημα. Αν τελείωνε τώρα θα ήμασταν πρωταθλητές και από την στιγμή που είμαστε στην κορυφή θέλουμε να το πανηγυρίσουμε. Τρίτος μου στόχος ήταν και η κορυφή στον πίνακα των σκόρερ. Είναι σημαντικό για εμένα καθώς δεν είμαι καθαρός επιθετικός, είμαι ακραίος επιθετικός αλλά κατάφερε να βοηθήσω πολύ με τα γκολ. Νομίζω ότι δεν χάνεται αυτή η πρωτιά και είμαι επίσης χαρούμενος. Θέλω στο φινάλε της σεζόν να είμαι τριπλά χαρούμενος με τίτλο, άνοδο και πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ».
*Μέχρι στιγμής ο Χατζηβασίλης έχει πετύχει 16 γκολ και τον ακολουθούν με 12 οι Σιφναίος (Αγία Νάπα), Ντιούφ (Ερμής) και Ηλία (ΕΝΠ).

Χρίστος Χρίστου