Οι σύνδεσμοι ποδοσφαιριστών από τα κράτη μέλη της FIFPRO σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, συγκεντρώθηκαν στην Πράγα το προηγούμενο διήμερο (5 & 6 Απριλίου 2022), για ένα εργαστήριο που σχεδιάστηκε για την πρόοδο των συνδέσμων στην συγκεκριμένη περιοχή.
Καλεσμένοι στο εργαστήριο ήταν και εκπρόσωποι από UEFA, ECA και European Leagues. Η θεματολογία ήταν πλούσια και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα μεταγραφών, η πρόοδος του γυναικείου ποδοσφαίρου, η προώθηση της ισότητας και η κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές στα πρωταθλήματα Ουκρανίας και Ρωσίας.

 

Ενημέρωση προγράμματος υποτροφιών ΠΑ.Σ.Π. στη σχολή ΦΟΡΟΥΜ
Ενημέρωσης για το πρόγραμμα υποτροφιών του ΠΑ.Σ.Π., έτυχαν οι τελειόφοιτοι ποδοσφαιριστές μαθητές, του αθλητικού τμήματος της ιδιωτικής σχολής ΦΟΡΟΥΜ.
Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022, η Υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, κ. Σίλεια Βάσου, επισκέφθηκε τη σχολή και ενημέρωσε με σχετική παρουσίαση τους μαθητές ενώ συζήτησε μαζί τους για τις επιλογές υποτροφιών που έχουν τα μέλη του Συνδέσμου στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια της Κύπρου.