Μπορεί να υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακό πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΛ, αλλά, κακά τα ψέματα, όλοι στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, έχουν το βλέμμα τους στον επαναληπτικό κυπέλλου. Αυτό, δεν σημαίνει πως δεν θα παίξουν για να νικήσουν τους μαυροπράσινους. Ίσα-ίσα, θα θέλουν τους τρεις βαθμούς για να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα, που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα έχει χαρακτήρα τελικού.
Ο Νιλ Λένον, κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, δοκίμασε μερικά πράγματα στα μετόπισθεν, ειδικά μετά την κόκκινη του Χούμποτσαν. Απέσυρε τον Ψάλτη, έβαλε τον Λανγκ στο δεξί άκρο και δίπλα στον Γιούστε αγωνίστηκε ο Παναγιώτου. Ίσως κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό, για να έχει τον Παναγιώτου σε ετοιμότητα, καθώς δεν υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Χούμποτσαν, ούτε στον τραυματία Σέχου για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ εκτός θα είναι και ο Ζαχαρίου. 
Το δίδυμο της μεσαίας γραμμής… δεν αλλάζει με τους Μιξ-Μπασιρού να παίρνουν φανέλα βασικού. Ο Παπουλής θα έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου, με τους Λοΐζου και Λοβέρα στα άκρα της επίθεσης. Την αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο Μάταβς.