O Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει την χρυσή Παραολυμπιονίκη μας Καρολίνα Πελεντρίτου για την εξαιρετική εμφάνιση της και την κατάκτηση χρυσού και αργυρού μεταλλίου στους Παρααθλητικούς Αγώνες Κολύμβησης «IDM BERLIN 2022», που διεξήχθησαν στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Βάσει του αυτοματοποιημένου συστήματος βαθμών (point system) των αγώνων, αθλήτριες με διαφορετικού τύπου αναπηρίες διαγωνίζονταν μαζί – με 36.16 η Καρολίνα κέρδισε τα 50μ πρόσθιο σημειώνοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, τρία εκατοστά έξω από το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ. Στα 50μ ελεύθερο πέτυχε χρόνο 29.87 και ήταν δεύτερη.
Η Καρολίνα Πελεντρίτου μετά  τη θριαμβευτική συμμετοχή της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020, συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε διεθνείς διοργανώσεις και εξακολουθεί να μας κάνει περήφανους. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο για μια εξίσου λαμπρή πορεία και στη συνέχεια.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον προπονητή και στην οικογένεια της, καθώς και στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.