Μπορεί ο Ντιόγο Ζότα να βλέπει τον κόσμο από το 1,78, όμως έχει καταφέρει να σκοράρει ήδη 7 τέρματα με το κεφάλι στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ, δείχνοντας την πλάτη του σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες της Λίγκας.
Η Λίβερπουλ βρέθηκε για 45 λεπτά στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 6 μήνες, έχοντας επικρατήσει με 2-0 της Γουότφορντ στο Άνφιλντ και πλέον προετοιμάζεται για το μεσοβδόμαδο παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το προβάδισμα απέναντι στους «χόρνετς» για τους «ρεντς» έδωσε ο Ντιόγο Ζότα, νικώντας στον αέρα τους Καμπασέλε και Φόστερ και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. Αυτό ήταν το 23ο γκολ που πετυχαίνει ο Πορτογάλος  στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ και το 7ο με κεφαλιά από τότε που πήρε τη μεταγραφή του στο Άνφιλντ.
Κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει να πετύχει περισσότερα τέρματα με το κεφάλι από τότε που ο βραχύσωμος επιθετικός έκανε ντεμπούτο με τα «κόκκινα»,τον Σεπτέμβριο του 2020, ένα κατόρθωμα που φαντάζει αδιανόητο αν σκεφτεί κανείς πως ο Πορτογάλος «παρατηρεί» τον κόσμο από τα 178 εκατοστά, την ώρα που στο πρωτάθλημα υπάρχουν επιθετικοί που ξεπερνούν το 1,95.
Μάλιστα, ο Ζότα βρίσκεται σε ένα κλειστό κλαμπ με 3 ακόμη αθλητές που έχουν σκοράρει 4+ γκολ  με το κεφάλι, με το αριστερό αλλά και το δεξί πόδι. Αυτοί είναι οι Ρόμπερ Λεβαντόφσκι, Πάτρικ Σικ και Έντιν Τζέκο, όλοι τους αρκετά ψηλότεροι από τον Πορτογάλο άσο της Λίβερπουλ.