Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ, παρουσιάστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σωφρόνης Αυγουστή.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αήττητη ομάδα στα πλέι οφ. Είμαι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές. Με το πλάνο μας πήραμε μια σημαντική νίκη. Ακολουθεί διακοπή και ξεκούραση. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε την συνέχεια. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε. Καλή συνέχεια στον Άρη».
Για τα δύσκολα που πέρασε η ομάδα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα: «Περάσαμε δύσκολα στον Αρχάγγελο. Λέγανε όλοι ότι ήταν δύσκολο να μπούμε στην 6άδα και τελικά μπήκαμε. Λέγανε μετά ότι ήταν δύσκολο να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και είμαστε τώρα εδώ. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά και αξίζουν συγχαρητήρια. Ακολουθούν τέσσερα ματς. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ».
Για το ότι πιθανότητα θα παίξει τελικό πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και ότι αυτό είναι παιχνίδι της μοίρας για εκείνον: «Από την πρώτη μέρα που συναντήθηκα με τον πρόεδρο, μέχρι τη μέρα που θα φύγω θα είμαι 100% επαγγελματίας. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Οι καλές στιγμές και οι κακές είναι μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολύ καλοί προπονητές στις άλλες ομάδες. Η κριτική πάντα θα υπάρχει, δεν δέχομαι όμως, από κανένα να με κερδίσει.
Τι σημαίνει για σας η επιστροφή των οργανωμένων; «Είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είμαι υπέρ τους. Χωρίς αυτούς δεν υπάρχει ποδόσφαιρο».
Για το ότι το ΑΠΟΕΛ είχε μια νίκη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές: «Στα τελευταία 26 παιχνίδια η ομάδα βρίσκεται στην θέση όσον αφορά τη συγκομιδή των βαθμών. Η ομάδα δεν έπαιρνε τα αποτελέσματα στην αρχή. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα έχουμε επιστροφές που θα μας δώσουν δυναμική. Όλα τα παιδιά μας βοήθησαν για να έρθει αυτή η νίκη. Άλλαξαν πολλά οι αλλαγές και τους αξίζουν συγχαρητήρια».