Ο Γιώργος Κακουρίδης, με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως μετά από τέσσερα χρόνια, αποχωρεί από την Ομόνοια. Ο ίδιος, ήταν υπεύθυνος τμήματος μάρκετινγκ των πρασίνων. 
Αναλυτικά η ανάρτηση του:
«Κλείνει και επίσημα πλέον ο κύκλος μου στην ΟΜΟΝΟΙΑ.
Μετά από τέσσερις γεμάτες ποδοσφαιρικές σεζόν κατάφερα να ζήσω αξέχαστες στιγμές: το Πρωτάθλημα του 2020 – 2021 και η συμμετοχή της ομάδας σε Ευρωπαϊκούς Ομίλους ήταν οι κορυφαίες μου εμπειρίες στη λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου.
Αυτό που μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η μαγευτική θέα του Πράσινου Λαού στο «Ηλία Πούλλος» μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. «Αγνάντευα» άφωνος τους χιλιάδες φίλους του τριφυλλιού να ζουν μια… πράσινη ηδονή!
Είχα επίσης την ευκαιρία να ταξιδέψω με την ομάδα σε προορισμούς που μπορεί να μην επισκεπτόμουν ποτέ στην ζωή μου και είδα ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις που σχεδιάστηκαν με τις υψηλότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Ειδικά σε μια περίοδο που το να ταξιδέψεις ήταν «απαγορευμένο» λόγω κορονοϊού, τα ταξίδια με την ομάδα ήταν δεκαπενθήμερα και οι εμπειρίες ακόμη πιο συναρπαστικές.
Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφερθώ και στους εξαιρετικούς επαγγελματίες που γνώρισα. Άτομα τα οποία βρίσκονται στα υψηλότερα σκαλοπάτια σε θέματα καριέρας, αλλά και υπέροχους ανθρώπινους χαρακτήρες που με τον τρόπο τους σε κάνουν να νιώθεις μια ελπίδα ως προς το ανθρώπινο είδος! Απέκτησα πολλούς φίλους τους οποίους ελπίζω να έχω δίπλα μου για την υπόλοιπη μου ζωή.
Τέλος, είχα την ευκαιρία να βελτιωθώ ως επαγγελματίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικά του Αθλητισμού, αφού η τριβή με το αντικείμενο σε καθημερινή βάση μου δίδαξε το πώς μπορώ να λειτουργώ και να πράττω σε διάφορες καταστάσεις και συνθήκες.
Φεύγω πιο δυνατός, πιο ώριμος και πιο έτοιμος για να κατακτήσω τους επόμενους μου στόχους!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΟΝΟΙΑ»!