Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση, την πορεία της ομάδας και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.
-Το ματς με την Ανόρθωση και η πορεία: «Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μας μένει μια ικανοποίηση, από τη στιγμή που αγωνιζόμασταν με δέκα ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής μας αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του. Είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές, των Καζού και Μπράουν, έδειξαν όμως και άλλοι ποδοσφαιριστές ότι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή.
Το λέγαμε από το καλοκαίρι, όταν χτιζόταν η ομάδα. Βλέπαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Λιάσος Λουκά πήρε μια ομάδα με σωρεία νέων παικτών, την έφερε εκεί που την έφερε, ήρθε μετά ο Σπιλέφσκι που έφερε τη δική του φιλοσοφία κι αυτό το… μείγμα μας φέρνει στην 3η θέση. Δικαίως βρισκόμαστε σ’ αυτή τη θέση».
-Τα αγωνιστικά ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Επιστρέφει ο Ντελμίρο που εξέτισε την ποινή του. Θα απουσιάσει ο Κβάσιουκ που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Θα περιμένουμε τον Μπαμπίκα, λίγες είναι οι πιθανότητες για Μουσούντα. Λόγω κούρασης βγήκαν οι Καζού και Μπράουν».