Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο της, με συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.
Στον 45χρονο Έλληνα προπονητή περνάει το «τιμόνι» του «τριφυλλιού», όπως αναμενόταν.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή την περίπτωση του άλλοτε συνεργάτη του, ο οποίος επιστρέφει ως head coach του Παναθηναϊκού, με στόχο να «παλέψει» για το πρωτάθλημα.
Όπως ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΚΑΕ, ο Βόβορας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Στο πλευρό του Βόβορα θα ενταχθούν και οι Χρήστος Σερέλης και Θανάσης Γιαπλές, που επιστρέφει και πάλι στους «πράσινους», ενώ θα παραμείνει ο Ισίδωρος Κουτσός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κόουτς Γιώργο Βόβορα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσοι συνεργάτες του Έλληνα τεχνικού θα είναι οι Χρήστος Σερέλης, Θανάσης Γιαπλές και Ισίδωρος Κουτσός.
«Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το που έχουμε έρθει και την ευθύνη που έχουμε υπηρετώντας τον Σύλλογο του Παναθηναϊκού. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη κατάσταση αλλά και παράλληλα μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά ώστε να ανταπεξέλθουμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα λόγια, σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν ομάδα», δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας στο paobc.gr.