Το σκηνικό με το Νεόφυτο Μιχαήλ, το μεταφέραμε προ πολλού. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πρότεινε την παραμονή του μέχρι το τέλος της σεζόν 2023-24 έναντι ενός συμβολαίου που οικονομικά του προσφέρει, σχεδόν διπλάσια χρήματα σε σχέση με το υφιστάμενο του συμβόλαιο.
Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει βάλει υπογραφή ο διεθνής κήπερ. Οι νεότερες πληροφορίες μας, θέλουν το Νεόφυτο να είναι μεν χαρούμενος στον Αρχάγγελο κάτι που το δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται, τόσο με την απόδοση, όσο και με τον τρόπο τον οποίο ζει τους αγώνες.
Αποκορύφωμα, ο πανηγυρισμός του (φώτο) μετά τη νίκη επί της Πάφος FC. Ο διεθνής κήπερ έχει όμως ένα στόχο στην καριέρα του στην ηλικία των 28 χρόνων (γεννήθηκε στις 26-12-1993). Θέλει να αγωνίζεται και δεν επιθυμεί να είναι ρεζέρβα.
Το σκηνικό αυτό, το ζει στο ΑΠΟΕΛ κατά τη διάρκεια της σεζόν και δεν τον ικανοποιεί ιδιαίτερα, παρόλο ότι τρέφει απεριόριστο σεβασμό στο Σιμόνε Σκουφέτ, με τον οποίο έχει και καλή συνεργασία.
Η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Σωφρόνης να είναι βασικός στον τελευταίο αγώνα και αν μάλιστα συνεχίσει να είναι στα δοκάρια στους τελευταίους πέντε αγώνες, από την στιγμή βέβαια που θα καταφέρει και ο ίδιος με την απόδοση του, να πείσει τον προπονητή του ενδεχομένως να αποτελέσει δέλεαρ για να αποδεχτεί την πρόταση της διοίκησης και να βάλει υπογραφή.

Μιχάλης Παπαγεωργίου