Μπορεί να έμεινε μακριά από τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και η ισοπαλία με τον Απόλλωνα να εξανέμισε τις ουσιαστικές πιθανότητες για τον τίτλο, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά για την ΑΕΚ.
Ναι μεν υπέπεσε σε σοβαρά λάθη που της στοίχισαν, αλλά ουδείς μπορεί να την κατηγορήσει ότι έβγαλε τη νωχελική εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Άρη και σε όλο το ματς στην Πάφο.
Αντέδρασε και τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε έστω και στο τέλος να μη χάσει. Δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσει κλίμα ευφορίας, αλλά σίγουρα είναι πάντοτε καλύτερο τουλάχιστον να μην χάνεις, παρά να δέχεσαι την τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα.
Η αντίδρασή της είναι ένα από τα θετικά που κρατάει από τον αγώνα με τον Απόλλωνα, όμως είναι αλήθεια ότι έχει πολλά να διορθώσει/βελτιώσει ενόψει της συνέχειας. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί μεν, αλλά όχι η χρονιά. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τον καθένα. Απ’ τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.
Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι η ρεβάνς με τον Ονήσιλο την Τετάρτη. Μηδαμινό το ενδιαφέρον μετά το 8-0 του πρώτου παιχνιδιού, τα βλέμματα θα στραφούν στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που ακολουθεί.

Ανδρέας Βεντούρης