Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι ο Πάολο Μοντέρο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της σεζόν για τα δύο τελευταία ματς της χρονιάς στη Serie A.
Η Γιουβέντους έλυσε τη συνεργασία της με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στην Αταλάντα, με το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών να μην είναι “βελούδινο”, καθώς οι μπιανκονέρι άφησαν αιχμές για τη συμπεριφορά του.
Οι Τορινέζοι έχουν να δώσουν άλλα δύο παιχνίδια για τη Serie A, τα οποία έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και έχουν εξασφαλισμένοι θέση στο League Stage του Champions League της νέας χρονιάς και το καλύτερο που μπορούν να πετύχουν είναι η τρίτη θέση. Σε αυτά τα παιχνίδια θα πορευθούν με τον Πάολο Μοντέρο στο τιμόνι, κάτι που ανακοινώθηκε κι επίσημα.
Ο 52χρονος Ουρουγουανός τεχνικός είναι ο προπονητής της Γιουβέντους Primavera (η Κ19 των μπιανκονέρι) από το καλοκαίρι του 2022 και την πρώτη ομάδα την αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Ο Μοντέρο είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα για εννιά χρόνια 1996-2005.