Συναγερμός έχει σημάνει στην Ρουμανία, ύστερα από την ενημέρωση πως τέσσερις παίκτες (μεταξύ των οποίων και ο Μιτρίτσα του ΠΑΟΚ) βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μετά το φιλικό με την Ελλάδα.
Τέσσερις ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Ρουμανίας διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία σήμερα το μεσημέρι, λίγες ώρες μετά το φιλικό με την Ελλάδα στο Βουκουρέστι.
Ένας από αυτούς, μάλιστα, είναι και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μαζί με τους Ραζβάν Μαρίν, Ντέϊαν Σορέσκου και Φλορίν Τανάσε (που έμεινε στον πάγκο) αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Ρουμανίας.
Στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Ρουμάνων έχει σημάνει συναγερμός, αφού την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό με το Ισραήλ.
Στον ΠΑΟΚ, εν τω μεταξύ, δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο να «κόλλησαν» κορωνοϊό οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λευτέρης Λύρατζης, είτε από τον Μιτρίτσα είτε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ρουμανίας.