«Φευγάτοι» από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το… κράξιμο των οπαδών στο ”Parc des Princes”, την Κυριακή, φαίνεται πως είναι οι Σέρχιο Ράμος και Νεϊμάρ!
Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της AS αναφέρει πως αμφότεροι σκέφτονται να φύγουν, πλέον, από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, «σκασμένοι» και εκνευρισμένοι από όσα θλιβερά συμβαίνουν στο κλαμπ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την Παρί, εμφανίζεται απογοητευμένος από τη στάση των οπαδών και θέλει να φύγει, αλλά υπάρχει το «αγκάθι» του υψηλού συμβολαίου του. Ελάχιστες ομάδες μπορούν να το «αντέξουν». Στον αντίποδα, ο Ράμος αρχίζει και θυμίζει «ξένο σώμα». Οι τραυματισμοί του δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου, μόλις σε πέντε ματς, και μάλλον και οι δύο πλευρές θα ανακουφιστούν αν φύγει, τελικά, από τον σύλλογο.
Ο Μέσι, τώρα, είναι εντελώς άλλη υπόθεση. Όπως αναφέρει η AS, «υπέγραψε συμβόλαιο για δύο σεζόν, που είναι διατεθειμένος να εκπληρώσει και ένας από τους λόγους είναι πως στο τραπέζι του δεν υπάρχει προσφορά, που να πλησιάζει ούτε αθλητικά ούτε οικονομικά αυτή της Παρί.
Και, δεδομένης της θέσης, που έχει κρατήσει η ομάδα για τον Εμπαπέ (σ.σ. αρνήθηκε να τον πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι για 180 εκατομμύρια, γνωρίζοντας, μάλιστα, ότι το επόμενο θα μπορούσε να φύγει δωρεάν, όπως θα γίνει), φαίνεται αδύνατο να επιτρέψει στον Αργεντινό να αποχωρήσει.
Επιπλέον, χωρίς τον Εμπαπέ, φαίνεται ότι η Παρί της νέας σεζόν θα περιστρέφεται γύρω από εκείνον».