Με ανάρτησή του ο Νταβίντ Καταλά αποχαιρέτησε την ΑΕΚ, στέλνοντάς το προσωπικό του μήνυμα για το διάστημα παρουσίας του ως προπονητής, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και του έδωσαν την ευκαιρία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και τόνισε ότι από ‘δω και μπρος θα είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.
Ιδού το… αντίο του Ισπανού προπονητή:

«Στη ζωή ποτέ δεν τελειώνουν όλα όπως θα ευχόσουν. Αλλά είναι η στιγμή να το αποδεχθώ και να πάρω τη γνώση και τα θετικά που έζησα αυτό το διάστημα. Ήρθε η ώρα να πω αντίο ως προπονητής, στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, στο κλαμπ και στην πόλη που αγάπησα.
Ήταν εννέα έντονοι μήνες, με πολύ καλές στιγμές, προπονήσεις, νίκες και δύσκολες ήττες. Πάντοτε, και το επαναλαμβάνω, πάντοτε έδινε τον καλύτερο μου εαυτό και απολάμβανα κάθε μέρα ξεχωριστά, έσπρωχνα τον εαυτό μου για να πάρει την καλύτερη απόδοση από την ομάδα. Σίγουρα είχε κάνει λάθη και θα συνεχίσω να κάνω, αλλά πάντοτε με γνώμονα το καλύτερο για την ομάδα.
Μπορεί αυτό να πονάει, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα με κάνει πιο δυνατό και καλύτερο προπονητή στο επόμενο κεφάλαιο. Πάνω απ’ όλα, θα ήθελα να επισημάνω τη σχέση μου με τους οπαδούς και τη στοργή που έδειχναν προς εμένα αυτό το διάστημα. Θα είστε πάντα στα βάθη της καρδιάς μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον Τσάβι Ρόκα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να προπονήσω την ομάδα της ζωής μου. Πολλά ευχαριστώ στους ανθρώπους που συνεργάστηκα στην ομάδα για τη στήριξή τους, το πώς με περιποιήθηκαν και με βοήθησαν.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο επιτελείο μου, με το οποίο όλα ήταν ευκολότερα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια και δουλειά και μου έδιναν τις καλύτερες συμβουλές. Ήταν όντως ευχαρίστησή μου να εργάζομαι μαζί τους.
H τελευταία αναφορά αλλά και η πιο συναισθηματική, είναι να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχα την τιμή να είμαι προπονητής τους. Ευχαριστώ για την δέσμευση, την προσπάθεια και τη φιλοδοξία που μου δείχνατε κάθε μέρα ξεχωριστά.
Πάμε παιδιά, θα τα καταφέρετε, θα πετύχετε. Φέρτε ξανά την ΑΕΚ και όλους σας εκεί που ανήκει.
Από τώρα και στο εξής, θα είμαι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ΑΕΚ.
ΠΑΜΕ ΑΕΚ».