Έχοντας «ασπίδα» το 1-0 του πρώτου αγώνα, ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει σήμερα την ΑΕΛ στο ντέρμπι της πόλης για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με φόντο του «8».
Οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις αναγκάζουν σε μερικό βαθμό τον Τσόρνιγκερ να φρεσκάρει την ομάδα του, όμως ο στόχος για πρόκριση δεν αλλάζει και ο Απόλλωνα θα μπει επιθετικά στο παιχνίδι, ψάχνοντας ένα γκολ που θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα για να φτάσει στον στόχο του.
Ο Γερμανός προπονητής, αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα με τον Γιοβάνοβιτς στην εστία και τους Ρομπέρζ-Κατελάρη στα στόπερ. Για τις δύο θέσεις στα άκρα, δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ο Τσόρνιγκερ, δίδοντας φανέλα βασικού σε Αλεσάμι και Φιλιώτη αντί των Χαμάς και Μαυρία.
Την ίδια ώρα, ο Κολ χρειάζεται «ανάσες» και ο Χάμπος είναι πανέτοιμος για να καλύψει θέση στα χαφ, όπως και ο Τζουμ. Ίλιεφ, Ζράντι, Νταμπό και Γιάνγκα είναι επίσης ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην 11άδα. Θυμίζουμε πως για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται Αυλωνίτης, Ονγκεντά, Β. Γιοβάνοβιτς και Μαλεκκίδης.

Κύπρος Εγγλέζος