Τι θα κάνει τελικά ο Μοχάμεντ Σαλάχ; Μένει στη Λίβερπουλ ή αποχωρεί και αυτός, μαζί με τον Γιούργκεν Κλοπ από το «Άνφιλντ»; Ένας φίλος της ομάδας έχει την… απάντηση!

«Χαμός» επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ τα τελευταία λεπτά, με τον κόσμο της ομάδας να ακούει ένα νέο που ουδείς περίμενε!

Και δεν προκύπτει καν από έναν έγκριτο δημοσιογράφο, όπως ο Fabrizio Romano ή ο David Ornstein, αλλά από έναν φίλο των «κόκκινων», που βρέθηκε στο «Άνφιλντ», στο τελευταίο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ στον σύλλογο.

Ο συγκεκριμένος φίλος της Λίβερπουλ λοιπόν, καθόταν στα επίσημα και συνάντησε τον ατζέντη του Μοχάμεντ Σαλάχ. Αναγνώρισε αμέσως πως ήταν ο Ραμί Αμπάς και θέλησε να βγάλει φωτογραφία μαζί του και να μάθει αν ο Αιγύπτιος θα μείνει στην αγαπημένη του ομάδα, και τη νέα σεζόν.

Και αφού έβγαλαν τη σέλφι, θέλησε να ανακοινώσει αυτό που άκουσε στον κόσμο της ομάδας. Τι είπε; Πως ο Σαλάχ μένει στη Λίβερπουλ, πράγμα που επί της ουσίας επιβεβαιώνει και τα ρεπορτάζ, που έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες!