Οι μεταγραφές του Ιανουάριου έγιναν στον Απόλλωνα προκειμένου η ομάδα να ενδυναμωθεί ενόψει και της τελικής μάχης για τον τίτλο αλλά ακόμα δεν κατάφεραν να κάνουν την διαφορά.
Επιβάλλεται να μπουν και αυτοί στην εξίσωση και να δώσουν τις απαραίτητες βοήθειες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κόψει πρώτη το νήμα.

Πέραν του Ντιγκινί τον οποίο γνωρίζαμε και ξέραμε τι μπορεί να προσφέρει όταν βρεθεί στο 100%, οι υπόλοιποι δεν βοήθησαν όσο θα περίμεναν στον Απόλλωνα.
-Ο Νογιόκ έκανε παιχνίδι που μας ανάγκασε όλους να ασχοληθούμε μαζί του με την εξαιρετική του παρουσία, ενώ έκανε και παιχνίδια στα οποία ήταν… χαμένος. Αυτή η αστάθεια που τον διακρίνει δεν του επέτρεψε ακόμα να κάνει την διαφορά.
-Υπήρχαν περιπτώσεις που ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος καθαρός κεντρικός αμυντικός για να βρεθεί στο πλευρό του Ρομπέρζ αλλά ο κόουτς… βάφτιζε άλλους στόπερ. Για τον Αυλωνίτη ο λόγος ο οποίος έχει ένα καλό βιογραφικό, ήρθε για να πλαισιώσει τον Ρομπέρζ αλλά ακόμα δεν κατάφερε να γίνει βασικός. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όταν προσαρμοστεί πλήρως μπορεί να βοηθήσει αλλά πρέπει να το κάνει σύντομα.

-Ο Ογκεντά ήρθε τελευταίος, προέκυψε και ένα θέμα με την υγεία του με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να δείξει αυτά που ξέρει. Στα τελευταία παιχνίδια πήρε χρόνιο. Έδειξε διάθεση, έδειξε ότι διαθέτει αρκετή ταχύτητα αλλά του έλειψε η ουσία. Στις δύο βδομάδες της διακοπής θα δουλέψει με τους υπόλοιπους και με την επιστροφή του τον περιμένουν όλοι πολύ καλύτερο.