Στην προσπάθεια των παικτών του μέχρι το τέλος, καθώς και στη συμβολή των Μιχαήλ και Καρώ στη νίκη επί της ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνης Αυγουστή.
-Πρώτο σχόλιο: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ας μη ξεχνάμε ότι πριν τρεις μέρες είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση, σε ένα ψηλό τέμπο και καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό με δέκα παίκτες να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Ήταν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από δύο πολύ καλές ομάδες. ήταν ανοικτό παιχνίδι, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε όπως κι έγινε αλλά και να χάσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα χαλαρώσουμε αύριο που έχουμε ρεπό και θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».
-Για την εμφάνιση των Μιχαήλ-Καρώ: «Δουλεύουμε σαν σύνολο. Ο Νεόφυτος έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις, με τις αποκρούσεις του μας κράτησε μέχρι το τέλος. Ο Καρώ ξέρει καλά τη δουλειά του, πέτυχε ένα σημαντικό γκολ».
-Για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ σε α’ και β’ ημίχρονο: «Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο. Ο Μάγκλιτσα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, είχαμε μεγαλύτερη επιθετική προσπάθεια. Δεν θέλαμε να αρχίσουμε τόσο επιθετικά το παιχνίδι διότι είχαμε δύσκολο αγώνα την Τετάρτη. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα ένα δεύτερο γκολ, όμως είχε και η ΑΕΚ τις δικές της ευκαιρίες. Το πλάνο λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε προβλήματα μέχρι το 43’. Δεν είναι καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι, όλα είναι καθοριστικά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Η 6άδα στη φετινή σεζόν είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, λόγω των πέντε ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Η ομάδα έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».