Ο Μαρκ Κάμπελ έχει αναχωρήσει ήδη από το νησί μας για άλλες πολιτείες, χωρίς η παρουσία του εδώ να φέρει κάποιες σημαντικές εξελίξεις στο θέμα αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της πλευράς του Χρήστου Πουλλαΐδη.
Ο ερχομός του δημιούργησε ενδεχομένως την εντύπωση πως η υπόθεση βρίσκεται στο πολύ προχωρημένο στάδιο κι αυτό εν πάση περιπτώσει φαινόταν λογικό. Αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να ‘ρχόταν.
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη. Ούτε χρήματα παρουσιάστηκαν, ούτε εγγυητικές για το ποσό που θα διατεθεί για την Ανόρθωση και σίγουρα απέχουμε πολλά βήματα από το να ειπωθεί έστω η λέξη «συμφωνία», εάν φτάσουμε ποτέ σε τέτοιο σημείο –κάτι αμφίβολο.
Ο Χρήστος Πουλλαΐδης προχώρησε το περασμένο Σάββατο σε κατ’ ιδίαν ενημέρωση των διοικήσεων της εταιρείας και του σωματείου. Καμία άλλη ουσιαστική εξέλιξη δεν έχει υπάρξει ώστε να θεωρηθεί ότι ο Άγγλος επιχειρηματίας… πλησιάζει στην Ανόρθωση. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο.
Ωστόσο, σ’ αυτή την περίπτωση, όπως είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή απ’ την ιστοσελίδα μας, χωρίς να κάνουμε λόγο ούτε για ποσά που συζητάνε οι δύο πλευρές, ούτε για επίτευξη συμφωνιών ούτε τίποτα, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι στην όλη ιστορία.
Κι αναλόγως του τι θα φέρει το προσεχές διάστημα, θα ξεκαθαρίσει αν ο Κάμπελ όντως ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Ανόρθωσης επιστρέφοντας με συγκεκριμένα δεδομένα και… πράξεις, ή θα έχει πάρει δωρεάν… διαφήμιση του ονόματός του στα μέρη μας.

Ανδρέας Βεντούρης