Ο νεαρός γκολκίπερ των «κόκκινων διαβόλων» αναγκάστηκε να κρεμάσει τα γάντια του μόλις στα 23 του χρόνια εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες σεζόν.
Διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες της Αγγλίας και βασικό στέλεχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Κ23.  Ο Πολ Γούλστον θεωρούταν ένας πολύ εξελίξιμος τερματοφύλακας ωστόσο, οι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να δώσει ένα τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα πρόωρα, μόλις στην ηλικία των 23 ετών.
«Μετά από έναν μακρύ αγώνα για να επιστρέψει στη φυσική κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων δύο επεμβάσεων σε δύο μήνες το 2021 και μιας μακράς περιόδου αποκατάστασης, ο Πολ Γούλστον αναγκάστηκε δυστυχώς να τελειώσει την καριέρα του», έγραψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην επίσημη ιστοσελίδα της.
Ο 23χρονος γκολκίπερ πέρασε δύο φορές την πόρτα του χειρουργείου μέσα σε 2 μήνες, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2021 όμως συνέχισε να προσπαθεί να επανέλθει στην φυσική κατάσταση που θα του επέτρεπε να αγωνιστεί.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αποκάλυψαν τον τραυματισμό που ανάγκασε τον Γούλστον να αποσυρθεί, ωστόσο, το «transfermarkt» αναφέρει πως είχε αντιμετώπιζε εδώ και αρκετό καιρό ένα πρόβλημα στο ισχίο.
«Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθώ το να αποσυρθώ σε ηλικία μόλις 23 ετών, αλλά τώρα νιώθω πολύ αισιόδοξος. Είμαι πραγματικά περήφανος για όλα όσα έχω πετύχει, πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Φυσικά, θα ήθελα να είχα προχωρήσει κι άλλο, αλλά ήταν μεγάλη τιμή να εκπροσωπήσω την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ανέφερε ο Πολ Γούλστον στα social media.
Το νούμερο «1» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα μίλησε για την ικανότητα του «συναδέλφου» του αλλά και το πόσο λυπάται που έπρεπε να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ποδοσφαιρική σκηνή.
«Είναι πάντα άσχημο όταν κάποιος αποσύρεται σε νεαρή ηλικία. Μίλησα μαζί του και του είπα ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι η ζωή, περισσότερο από το ποδόσφαιρο, όσο αναφορά μία αξιοπρεπή ζωή.
Είναι στενάχωρο. Προπονούμουν μαζί του, όταν ήταν καλά και είναι πολύ λυπηρά τα νέα του. Του εύχομαι τα καλύτερα. Είναι ένα τρομερό παιδί, εξαιρετικός τερματοφύλακας και όλοι λυπούμαστε», ανέφερε ο Ισπανός γκολκίπερ.
Το μήνυμά του έστειλε και ο Ντιν Χέντερσον τονίζοντας πως διαθέτει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά στενάχωρο που αναγκάζεται να αποσυρθεί σε αυτή την ηλικία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Woolston (@paulhw_)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manchester United (@manchesterunited)