Μήνυμα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης για το θέμα με την κάρτα φιλάθλου.
Αναλυτικά:
Μόλις χθες κατατέθηκε στην βουλή πρόταση τροποποίησης του νόμου «Περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους». Η πρόταση που κατατέθηκε βασίστηκε σε εισηγήσεις που παραδόθηκε σαν υπόμνημα μετά από συναντήσεις με άλλα οπαδικά σύνολα. Αφού μελετήσαμε όλο το νομοσχέδιο όλο αυτό το διάστημα, εντοπίσαμε άρθρα του νόμου τα οποία έχριζαν τροποποίησης ή ακόμα και κατάργησης. Επιπρόσθετα στην τροποποίηση συμπεριλαμβάνεται και το άρθρο 39 (κάρτα φιλάθλου), δίνοντας το δικαίωμα στα Σωματεία να διατηρούν δικό τους μητρώο που αφορά τους οπαδούς τους.
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τον προηγούμενο μήνα στάλθηκε επιστολή στην ομοσπονδία από την ομάδα μας με την πρόθεση να ισχύσει το πιο πάνω έχοντας την ευθύνη των οπαδών της. Καλούμε την ομάδα μας όπως παραμείνει στο πλευρό μας στηρίζοντας τον αγώνα μας στις επόμενες διαδικασίες που έρχονται λίαν συντόμως ενώπιων της βουλής.
Τέλος καλούμε τον κόσμο όπως παραμείνει υπομονετικός μέχρι να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα για να μπορέσει το οργανωμένο σύνολο των ΜΑΧΗΤΩΝ να προβεί στις απαιτούμενες εσωτερικές διαδικασίες λαμβάνοντας την όποια απόφαση.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒