Δεν ήταν καλή η Ομόνοια στον τελικό κυπέλλου και δικαίως ηττήθηκε, από ένα πιο ποιοτικό αντίπαλο. Το ένα λάθος ακολουθούσε το άλλο, βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει ουσιαστική αντίδραση, παίκτες-κλειδιά ήταν σκιά του εαυτού τους, με τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται κι αυτός σε κακή βραδιά, να αργεί να κάνει αλλαγές και να μην μπορεί να βρει λύσεις.
Ίσως ότι είχε να δώσει το έδωσε και με το παραπάνω η Ομόνοια, στο προηγούμενο διάστημα (έκανε φοβερή πορεία στα πλέι-οφ) και εκεί που χρειάστηκε να κάνει υπέρβαση στην υπέρβαση, δεν τα κατάφερε (για διάφορους λόγους).
Στα αρνητικά ότι δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει φέτος ένα τίτλο, αλλά αν μη τι άλλο, σε μια σεζόν που έγιναν πολλά λάθη, κατάφερε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ας γίνει μάθημα, αυτή η χρονιά και η διοίκηση να κάνει αυτά που πρέπει να γίνουν, για να μπορέσει το «τριφύλλι» να ανέβει ξανά στην κορυφή!
Η επόμενη μέρα είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να γίνουν αλλαγές, πρέπει να μείνουν μόνο αυτοί που αποδεδειγμένα μπορούν και το πιο σημαντικό να έρθουν παίκτες ποιότητας για να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Η… μπάλα είναι καθαρά πλέον στον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και στον Βάλντας Νταμπράουσκας.