Η Ανόρθωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» (19:00 Cablenet Sports 1/Live balla.com.cy), με τη νίκη να αποτελεί στόχο αδιαπραγμάτευτο. Σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο θα γίνει άπιαστο όνειρο η κατάκτηση του τίτλου, αλλά θα δυσκολέψουν τα πράγματα και για τον στόχο της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Είναι δεδομένο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων στο αρχικό σχήμα. Αναγκαστικά θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Ιωάννου… και τον βρήκε.
Αυτός είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς. Ο αρχηγός επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και θα πάρει την θέση στο πλευρό του Χουσμπάουερ στην μεσαία γραμμή.
Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα κινείται μπροστά τους. Τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Βερχόβετς ο οποίος επιστρέφει, είναι και η επιλογή του Λάζαρου που ήταν βασικός (στην συγκεκριμένη θέση) κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ από θέση «αουτσάιντερ» έρχονται οι Πόποβιτς και Χρυσοστόμου.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/18/prosfygi-o-mpoysoylazits-i-antidrasi-tis-dioikisis/