Ο Μάικ Γένσεν, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ για ένα έτος, από τον Ιανουάριο του 2020, έως τον Ιανουάριο του 2021, παραχώρησε δηλώσεις σε μέσο της πατρίδας του.
Ο Δανός, μέσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην παρουσία του στους γαλαζοκίτρινους, τονίζοντας πως η παραμονή του ήταν πολύ διαφορετική και απομονώθηκε.
Οι τοποθετήσεις του:
Για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ: «Στη Ρόζενμποργκ ήμουν μέρος της όλης διαδρομής, όπου πετύχαμε πολλά πράγματα μαζί, ενώ η παραμονή μου στο ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ διαφορετική. Κατέβηκα εκεί όταν ξέσπασε για πρώτη φορά η πανδημία με τον κορωνοϊό και η όλη κατάσταση ήταν περίεργη. Το πρωτάθλημα σταμάτησε και η οικογένειά μου μετακόμισε πίσω στο σπίτι το καλοκαίρι. Απομονώθηκα πολύ ως ποδοσφαιριστής και κατέληξα σε μια κατάσταση που σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου. Δεν το θέλω έτσι. Ήθελα να είμαι κάπου όπου θα μπορούσα να συνεισφέρω κάτι και να είμαι μέρος σε κάτι».
Γιατί πήρε την απόφασηνα πάει στην Κόγκε: «Στη συνέχεια προέκυψαν κάποιες συγκυρίες στην πορεία. Υπήρχε μια οικογενειακή κατάσταση που έπρεπε να λάβω υπόψη μου, συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι έπρεπε να είμαι κοντά στην περιοχή της Κοπεγχάγης. Είχα μερικές συζητήσεις με τον Περ Ρουντ (σ.σ. προπονητής της Κόγκε) νωρίς στην πορεία, και τελικά συμφωνήσαμε».
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ